dalam kenangan

rentetan hidup:
  • dibeli pada August 2009
  • December 2009, lense telah serpih disebabkan budak kiut yang didukung dalam gambar. Hantar kedai
  • January 2010, engsel frame telah terseliuh disebabkan budak tersebut lah jugakk. Hantar kedai.
  • February 2010, frame patah. Juga disebabkan budak tersebut. Bakal masuk tong sampah.

Nasiblah kao comel, dek. Dah survey dah frame baru tapi tak banyak pilihanla sebab nak kekalkan lense tu (jimat woh) maka kena cari yang kecik sikit dari size frame ni (macam takkan sesuai je muka besar pakai spek kecik?) Dan nak yang harga below RM 200. Dah jumpa. Tapi ada masalah besar. Rasa macam dah tak sanggup ke kedai tu untuk hantar spek ni. Kenapa tak sanggup? Sebab ada 2 benda yang saya alergik.



Salesman dia macho sangat.
Dan jenis cakap pandang straight ke mata.

2 comments:

anOOan said...

ape lagi..balas lah pandangan mata itu...hee...kt south city spek + binkai RM89-99

ila ni said...

taboley taboleyy mata tengah sakit ni hahaha padahal sampai bebila pun mmg takkan merenung mata orang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...