mata blur tapi nak menaip jugak sebab ini turn saya conquer kerusi ini.

saya terfikir, nanti nak sambung belajar esok-esok, saya nak berhenti kerja 2 bulan awal lah. sebulan lebih ke gitu la lebih kurang, sebab? hahahah jangan gelak weh - nak sign up gym dan ke gym setiap hari macam geng Biggest Loser!! wahahahah ( sendiri gelak awal-awal)

jadi cenni kaoo pinggang lpas masuk gym!

cumanya.. bila nak sambung belajarnya?

weekend bermula malam ni. nah bersedialah untuk rancangan TV yang tak best. saya pun kurang faham apsal la takde rancangan yang best-best time weeekend, bukan ke ni masa yang sesuai untuk rilek-rilek di rumah? bukannya semua jenis yang suka keluar bersesak di hujung minggu. Kenapa rancangan TV bosannnn??! Sebab takde HBO. end of discussion.

2,3 hari ni rasa seperti dipermainkan Feedjit. (bosan tahap asbestos sampaikan dengan Feedjit pun boleh bermain perasaan). Sebab, saya tiada kawan yang berada di Norway mauhupun Spain mahupun Greece dan sebagainya tu. Korang memang saaje kan ;(

oh dan terima kasih kepada yang tak mengenali tapi jadi follower. Tq. ini bukan blog yang best pun, korang dah tersilap follow ;))

"hi!"

7 comments:

keriangandunia said...

hahAhHAHaHAHhaHahAHAHHAHhahahahAHahH
LUCU!!!!!!

btw, aku stuju pasal tv dan weekend.. HAIH~ bukan la nak tengok tv sangat pun. tapi kalo ade cite best weekend2 bleh la jugak tgk skali skale. (eh weekdays ade cite best ke?)

yaNi said...

ah. ila dan tajuk entry yang tak boleh blah. hahahahahaha...

Hawa CMS said...

peh gile langseng!
nak juge begitu!

ila ni said...

padi:
aku benci hysterical laugh kao.

haa tu la psl! geram ni asal weekend je bosan.
weekdays? er.. x tau.wahahaha


yani:
betul la yani, ado turn dio nk pakai PC hahahah 2-2 jenis puah x tau nak buat gapo kae


hawa:
haa jom2! kita amek trainer hok semat2 sket

Anea_hayati ♥ said...

hahahahahaa..sexy maut weh bumper gtuh..

to followers..blOg ini best..anda memang ptut follow la =)

Anonymous said...

menarik ah pinggang! hahahaha

-Yana-

ila ni said...

anea ngepong tu..

lawa kammm pinggang baru i~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...