selipar sedap aku tu oi

Ni lagi satu hal. buat saya terfikir.

Kenapa sang pencuri selipar tak curi selipar dari orang yang lebih kaya dari saya? Or at least curi lah dari orang yang jenis tak kesah pakai selipar jenis akar kayu atau pun bantal di kakinya. Ini saya ok SAYA. Saya iaitu manusia yang jenis susah gila nak jumpa selipar / kasut idaman. Tak caya tanya Tun. Dekat 2 bulan saya cari selipar jepun yang sedap yang permukaan tak cepat berdebu dan empuk di pakai. Setiap kali masuk kedai, saya usap setiap permukaan selipar yang dipamerkan, takde yang bertepatan dengan ciri piawaian; saya blah. Dekat 2 bulan aktiviti usap-mengusap berlangsung tapi sekarang?
JHGJHDGYFRYWKFJN SELIPAR JEPUN SEDAP IDAMAN KALBU DICURI!


Sekarang beban dah bertambah. Selain kena hunt untuk kasut baru, nak kena godek selipar jepun fulakk aaah! Dah beli yang berkenan, nak kena beli rantai & mangga plak gayanya, kita ikat kat tangga kecemasan, baru orang tak nampak.

7 comments:

Anea_hayati ♥ said...

sian mc la..huhuuu..manusia memang pelik..selipar jepun jugak pilihan hati nak curik..nak2 klu mc la oyat selipar jepun mc la berkualiti tinggi dgn keempukan die tuh..

klu rs nk dpt pahala..redha je la..pastu doakan org tu insaf..
klu nk rs jahat gak..sile sumpah seranah makhluk berkenaan..huh

Fzah Ruslan said...

selipar jepun banana moon ke mcLa oit? mmg le lesap... huhhu.

tun teja said...

camane bleh ilang ni...ila g smayang jumaat ke...huhu...nk kn g cr blk tuh mmg kesian r...da cam pervert da dok asik sentuh2 slipa..hahahhaha..

fatin itu saya said...

membencikan bila barang kesayangan yg sedap dipakai faveret dicuri?

kak fatin pny beg dicuri dgn dipecahkan kereta di ipoh. dan hasil curian adalah my bag, my usang beg yg ada baju dan mekap...wtffff?????

haihs. sesi luahan perasaan disini pulak.

tapi jeans kesayangan yg sukar utk cari bagi manusia berb*nt*t besar ni...mmg menyumpah 7 hari 7 malam.

ok ila.i simpati pada u.

now tgh start pencarian jeans. semoga anda berjaya dlm pencarian selipar.

cik idaY said...

sabar2..si pencuri tu pon anggap selipar tu selipar idaman kot...hahaha

fikiranlicin said...

selipar jepang cari brand tat sing. Legend punya brand..

ila ni said...

anea:
sejuuuuk ati baco pesanan anea.

fzah:
takdok banana2 moon nyo, slipa maimunah jah kito mampu ;p

tun:
apo laiiii Danau Kota jomm!! hahahha

k'fatin:
JEANS FAV.?? NO WAYY!! JEANS ADALAH BRG YG LAGI BERGANDA SUSAH NK DITEMUI YG BERTEPATAN DENGAN KEHENDAK BADAN!!! (sangat memahami lantas emo)

cik iday:
wahh ada chemistry ropa2nya saya dgn pencuri itiu *tiba2 tersipu*

tokey tat sing:
taknak ah, slipa legend tu keras, air terpercik kat kaki kalau jalan ganas2 buahahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...