baca 136 juta kali pun boleh koya berganda lagi

best la kao didi, ade benji..


hari tu baru discovered sesuatu.
jari kaki akan mengalami cramp bila menemui kombinasi ini:
jalan banyak + ternampak orang kacak.
apakah jenis penyakit ini?
penyakit jatuh pagar namanya kot.
tapi masa first year, ada jugak cramp dalam studio.
dan harap maaf, tiada orang hensem dalam studio.

owh, ni saya baru terjumpa lagi salah satu kemengarutan kanak-kanak studio
rujuk komen pada album disini:
Word World

5 comments:

joegrimjow said...

apa kaitan dengan org kacak dengan kaki?
haha
xley mengait

Miko Yamaguchi said...

baca roof ranting. (kalau x silap) lagi masyukk....:D

ila ni said...

joe:
hahah entah, automatik kaki cramp kalau ternampak org hensem, mungkin salah satu penanda baru utk menguji tahap kehenseman seseorang

miko:
rooftop rant.
best jugak kan kan ah asal hlovate, semua pun best, hidup hlovate!!

MATAHARI said...

aku da baca buku ni. penyakit handsomic cramp

ila ni said...

dem, hampir nak google apa itu hansomic cramp hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...