skandal zaman PKN ialah seorang chinese yang macho

hai hai hai selamat menjalani PKN! PKN ada lagi ke sekarang? dulu saya amek result SPM dalam kabin je.

Pagi tu semua berkumpul di dewan beramai-ramai, semua aktiviti kawad, trekking bagai tu dibatalkan. Masing-masing duk ramas tangan sendiri tanda berdebar.

Lepas tu, untuk sengaja tambah debarkan kitorang lagi, trainers sekalian akan panggil 10 orang, 10 orang untuk tunggu depn kabin. Depan kabin tu lah saat paling hujung nyawa. Time tu, kalau nampak kabin bergoyang-goyang hebat tu, maka tu tanda orang yang dalam tu dapat result best. Kalau kabin diam sunyi sepi takde goncangan dan yang keluar pintu tu pun muka ala kadar, maka tau lah kita, pelukan sahabat yang dia perlukan.

Tapi kitorang takde sahabat sekolah. Semua sahabat pun kenal dari kem tu lah jugak. Jeles gila mengenangkan member-member duk celebrate result ramai-ramai kat sekolah. Huh, takpe, haku ada Rina kan Rina kan kann ;( .. dah lama tak contact Rina.

Apa motif entri ini?
Sesaje, terkenang pengalaman sendiri di hari result SPM keluar.
Tahniah kepada adik-adik bukan kandung yang berjaya!
Yang tak berapa berjaya, takpe, result SPM bukanlah penentu tahap kebijakan anda, rezeki je semua tu tuh wahahhahahahahhhhahhahhaahah! *dengki*




***
saya sangat terkejut, macam mana ada orang boleh tergamak invite untuk jawab kuiz I Want To Know : Tempat Yang Sesuai Untuk Anda Berasmaradana iskkisk tiada perasaan malu ke aa? nak kena ni, nak kena! Tapis la sikit penggunaan facebook tu, benda yang merepek sangat tak payah la buat (ceceee nasihat la konon!)

4 comments:

Anonymous said...

kat skolah skrg ni pon org ter crush dgn cikgu swimming-chinese yang macho...hiks..=P

-aja malas sign in-

violetmemory said...

***saya sangat terkejut, macam mana ada orang boleh tergamak invite untuk jawab kuiz I Want To Know : Tempat Yang Sesuai Untuk Anda Berasmaradana iskkisk tiada perasaan malu ke aa?***


huhuhu...org yg invite tu mmg x der rasa malu pon..tp ader gak tajuk cam hrm jadah tp bile layan kuis dia kelakar nak mampos....tah paper tah kuiz yg di bg nyer...ehehehe...

Anonymous said...

Nice Blog…
Program-latihan-Motivasi-Dato’-fadzilah-kamsah
http://superkidexcel.com/

ila ni said...

aja:
susahkn nk jumpa chinese yg MACHO ;p

violetmemory:
nak baca tajuk pun segan, apatah lagi nak klik. pastu tetiba bil klik die notify semua kawan suruh join quiz tu jugak wuu malu ooo~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...