impian hidup 7

hi, saya big bos anda untuk hari-hari yang mendatang, selamat bertemu! anda tidak perlu risau dan stress kerana saya;


akan jadi bos yang tak membenarkan anda bekerja lebih dari 8 jam.

yang kalau nampak anda stay back, cepat-cepat akan menyuruh anda pulang dan enjoy life. ye lah, belajar susah-susah, takkan untuk kehidupan yang stress yang takde masa untuk diri sendiri kot, tu bukan impian semua orang.

akan selalu bergurau senda dengan anda.

yang akan selalu jaga kebajikan anda.

yang akan sentiasa buka pintu bilik saya supaya anda boleh masuk dan bincang anything, anytime dengan saya.

yang akan menjadikan office KITA sebagai tempat yang rileks dan lively dan bebas.

akan sentiasa berusaha mencantikkan persekitaran office kita.


pendek kata,
saya ialah bos yang amat cool.

selamat bertugas!

3 comments:

NUke_Rude said...

bestnye kalau bos aku camni. haha.

ila ni said...

mareyy marreyy mareyy bekerja dgn aku!

MATAHARI said...

bos yang cool.boleh aku bekerja utk kau?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...