secara kasarnya sangat random dan tiada hala tuju. boleh cuba lagi. next!

3 names in your message inbox:
battery out, takleh nak jenguk. yang pasti - Kakakku, Ma, & Ma. sorry tiada ruang untuk mesej rakan-rakan di inbox wihhiww~


your main ringtone:
default ringtone yang bosan tu. yehhaku cool.


what you did at 12 last night:
tidur dalam keadaan 'bangun ke tak ni bangun ke tak isya' ni?'


who was the last person you went out with?where?
Tun dan Atie, lunch di Setiawangsa di mana terjumpa Ted, Salam & Casa. buat saya rindu studio. . .


the colour of t-shirt you're wearing now
hitam biru


the last thing you did
buat susu farah


3 of your everyday favourite items
tilam, bantal & selimut. total pentidur!


the colour of your bedroom
beige kot?


how much money in your wallet now?
ayarrkk malu aa.. tak sampai 50.


how's life?
pretty cool. macam kehidupan seorang pakcik dalam Everybody's Fine.


your favourite song:
alaaa tun dah amek Lady Antebellum. maka saya pilih Billionaire. lagu yang kali pertama dengar terus hati terjatuh.


what will you do next weekend:
sama. yang pasti 10.30 pagi tengok Hannah Montana. hepp jangan kutuk!


when was the last time you see your mum?
9 mei 2010


where is she now?
master bedroom 151-A


who is the last person that talked with you last night?
last night tak bercakap dengan sesiapa.


the last surprise you got?
kemikan pada bonet kereta. suspek, motor yang di park depan tu terjatuh. damit!


the last thing you borrowed from your friend?
pinjam duit dari tun, suruh dia belikan breakfast kat Shell sebab 8.30 baru bangun. Ahha soalan ni menjawab sambungan atas sana. kantoi.


who is your bf / gf / husband / wife?
tiada yang istimewa terlebih istimewa haip!


what do you feel right now?
rasa gemuk. oh tu bukan rasa eh? ok, tu hakikat. erm..rasa seronok? ye seronok. chat dengan Fzah yang dah lama tak berkesempatan nak bertanya khaba. ikhlas ni fzah :)


wanna share with who?
share dengan fizah ah


who know your secret?
liyana atiqah. hawa. jue. yus. leen. fzah. lain kawan lain rahsia kohkohkoh


they keep your secret?
wallahualam. ye kot.


are you angry with someone?
yes. dengan pengambil order di McD yang salah anggap Double Cheeseburger set dengan Happy Meal &#%@*^!


do you order at Mc'D?
nak kena penampor?


the last time you feel so sad?
bulan 3 maybe? or bulan 5 gitu.


mahu tag?
taknak.

5 comments:

Tun Teja said...

masih berdendam ngan Mc D ni..hahaha

fatin itu saya said...

nak meng-tag diri sendiri. sekian terima kasih. yeyness.

ila ni said...

tun:
haruslah berdendam! becci a.. mengspoilkan sesi mengidam orang.

kak fatin:
most welcome utk buat sebarang tag dr blog ini ;)

Fzah Ruslan said...

Awwww~ terkembang lak tgk 2-3 kali nm ku disebut d blog mu nih... Kikiki. Aku pon happy je chat dgn mu after lama gile kot x nmpk on9 d mn2. Err, gayness kah ayat nih ??

Terlambat diket bc. Aku kt rumah baru mr. oh, tolong beliau pindah. Tade net lg, bergantungan sepenuhnya pd iphone je, kecik, maka x rajin bernet.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...