sesi mengambil hati episod 2

amek hati orang yang tag ;)
trimas atas ingatan kalian - nah saksikanlah tag secara pukal!

TAG PENGUMUMAN RAHSIA DIRI DI BLOG ( tajuk kencang sangat ni)

1. How old are you?
24.125 tahun

2. Are you single?
bukan rahsia lagi dah


3. At what age do you think you’ll get married?
wallahualam. 20-an atau 30-an?er.. sure 30-an?


4. Do you think you’ll marry the person you are with now?
entah. enrique cakap tahun depan.

5. If not, who do you want to marry?
kao memang buat saya terfikir la, 5...


6. Who will be your bridesmaid & bestman?
belah sini takde. family tak amalkan sanding-sanding ni. time akad, Ma la duk sbelah.

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
tak tau. yang psti nak majlis waktu malam. tak de la panas anak-anak kecik nak datang blaghok


8. Where do you plan to go on honeymoon?
Datai. tak pun Bon Ton. Datai kot, sebab dalam hutan.


9. How many guest do you think you’ll invite?
jemput yang bersungguh je. jemput jemput bukan nak datang pun *nada yang sangat kecewa*

| mana 10?|

11. How many layers of cake do you want?
taknak cake. nak 3 lapis nasi.

12. When do you want to get married, morning or evening?
malam cakap! semua malam. saya panas, tau?

13. Name of song/tune you’d like to play at your wedding?
try la pasang lagu, kita tengok muka Ayah Macho macam mana..


14. Your wedding colour theme?
HE HE HEHR...


15. Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork? knife?
tak makan. takut korset pecah.

16. Champagne or red wine?
red wine tu maksud dia sirap ke? aa saya pilih red wine. stendet ah kawin-kawin memang sure sirap.

17. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
soalan terlalu dewasa.

18. Money or household item?
semua.


19. How many kids would you like to have?
letih wehhh nok jawab. tok tau gok.

21. Your dream present from your future husband?
nanti ah, tak pernah terfikir pun dream-dream present bagai nih


22. Whose wedding plan would you like to know next?
alya syakirah yang cerewet itu.

1 comment:

Tun Teja said...

takut korset pecah..kejam sggh statement...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...