surat untuk mimpi

dear Mimpi Hantu,

daku serius. tolong jangan datangi mimpiku pada weekdays. jikalau dikau benar-benar ingin mengganggu mimpiku yang lain, sila ganggu pada weekend. BUKAN WEEKDAYS. weekdays; rumah tu takde orang. tolong lah faham dan bersikap ehsan kepadaku.

yours faithfully,
ilani

9 comments:

Ery Farieha said...

ohloh
ciannye
x ske gk mimpi seram pastu tdo sorg2
huhuhuuh

Miss Izah Mohamed said...

erkkk... antu mane?? kenapekah?? hehee

Tun Teja said...

dear ilani,

saya mintak maap...tapi saya kan mimpi+hantu,mestila xdengar cakap...sori ye kalu saya datang lagi..jangan segan2 jemput saya makan biskut cicah air teh o panas sambil tengok adamaya...

your sincerely,
no name(antu xde ic)

ila ni said...

ery:
sangat membencikan.

miss izah:
hantu dari bawah katil merangkak naik ke atas. sumpah itu adalah hntu paling dibenci okeh

tun:
ceh! sekut tawar tok terjejas pon, harap tuan rumoh jah makan lebih hhhaha. pahni xdok doh adamaya, giliran tun plok bwk segala movie download ke puncak bukit itu

Tun Teja said...

nanti setiap harila saya menuju puncak..."pakcik gad,saya nak amik barang(sambil tunjuk kt ila)...hahaha

BURDHANI said...

tajuk entri mcm boleh buat tajuk filem. best disebut. ^_^"

wan nadiah said...

klaka lah. antu pon leh dpt surat kan.

hehe

Fzah Ruslan said...

ohhoh, itu mimpi yg boleh mengakibatkan gegaran seluruh badan !

tang sekut tawar tu takleh belah ok, sini tade beskot tawar... aku rinduuuuu~ lebih rindu terhadap biskut ikan. McLa, post please...

Anonymous said...

fzah, bak alamat.
brapo rego postage?
sungguh ni

eh eh tapi bukae mg nk kelik dh ko? ah.

ilani (wow! sungguh serius. 'ilani')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...