tanggungjawab bersama!

jadi saya bosan lalu terlintas akan tag dari datin sri tun nur syahirah. bukan bosan. tapi lebih kepada tabiat lama bila bertemu internet yang terbiar tanpa pengguna-pengguna kecil di sekeliling meja ni.


ok kita start.


music
biasa suka dengar lagu yang slow-slow.
yang biasanya suara lebih kedengaran dari alatan muzik macam:
New Soul - Yael Naim
Smile - Uncle Kracker
Need u Now - Lady Antebellum
Jenny - Click 5
Sheep Go To Heaven - Cake
dah dah takkan nak copy paste satu folder lagu ni kot


movie
cerita yang light light, yang environment dalam tu sangat segar macam In The Land of Women tu. tak pun, paling senang, cerita bodoh yang menjadi, gerenti layann. Wajib tonton kalau Sean William Scott yang berlakon


food
ni perli ke ape nih?!
semua makanan la! ^%##@%^


drinks
terbaik - ribena yang serius sejuk


fav. pastime
duduk diam-diam bawah pokok, atas rumput, mengadap matahari pagi, tengahari, petang.


books
yang ringan-ringan.
yang mencengkam jiwa macam Kite Runner pon occayy


magazine
semua yang dibeli orang.
inflasi sifar - matlamat kita.


fav. lepaking place
atas buai bawah pokok mokte


sports
er .. aaa.. er..bola kaki 3 buleh?


subject
pelajaran ke?
PJ.
boleh tidur sebelah loker kelas.


i
dols
tiada kot. malas fikir


colour
baby blue, plum


flower
daisy putih.
dari kecik sampai sekarang jawapan sama


fruits
er .. aa .. semua yang disejukkan dalam peti. ok?


cartoon
Maya the Bee.
aaaaa tanya lagi pasal ni, kan dah berkumandang lagu die dalam kepala ni!



kena tag orang lain.
jadi the one and only yang saya tau sukakan tag,
dimenangi oleh Kak Na! yey!
ok tidur, tidur.

1 comment:

Tun Teja said...

terus naik pangkat menjadi datin....i like..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...