weekender

hajat di hati nak tidur-tidur, berehat-berehat, tapi tak lelap. jadi membelek facebook. yehh nampak gambar pergi steambot & i-city hari tu dengan rerakans studio. jadi selaku celebrity tanah air, nah gambar untuk hilangkan rindu.
lama gila tak mengalami perasaan seperti orang muda. maksudnya, orang muda yang dalam rancangan studio trip yang pada malam harinya bebas ke mana sahaja untuk explore sesuatu tempat. rasa macam kat Chihampelas. kecuali di sini tiada Bakso Malang.

Balik rumah, terus rasa lapar balik. sebab tu dalam gambar tu kao nampak kelebaran saya melebihi semua orang di situ. baiklah, abaikan. kaki start rasa pedih balik. bai.

4 comments:

wakarchie said...

congratz dpt berlibor bersame2

~lps nia bersame kite ke PEKAN

ila ni said...

ye baek.inshaAllah. suruh trek book guest house 2 bijik!

wakarchie said...

yeah!!. .jom kte bercuti skali. .17hb(sabtu). .abes d rumah kampit kte ke cherating menginap semalaman disane kemudian ahad petang baru balik ke lokasi masing2. .

terbaek x idea ak. .hahahahahaahaa

ila ni said...

terbaik. tp aku pasti tiada sokongan hebat dr orang lain selain aku..sobss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...