it's a state of bliss u think u're dreaming

jap jap. apsal rindu semacam kat budak-budak studio ni? bila semua orang ada, kegamatan tu memang lebih melampau dari gamat langkawi. angah dengan vocab teraburnya, zedd dengan vocab barunya, padi si kaki merepek, nini yang kecoh. haih~ terasa muda kalau duk ramai-ramai.
ni lah dia, last-last dah dapat kamera, orang lain tak muat pun takpe

kalau ada hangout lagi, make sure tempat perjumpaan adalah tempat open yang cikai yang boleh buat sesuka hati tak perlu jaga privasi orang sekeliling. Tak perlu ah The Gardens bagai tu, tak layan. Tak kena jiwa. Malam tadi terfikir, kalau ramai-ramai pergi camping 1 hari 1 malam pun best jugek. Tapi harap sudah. Ajak mapley area KL ni pun susah. Haih, ni yang jahat architecture ni. Ajar lagi pergi trip sana sini, kan dah bonding dengan hebatnya nih. Padahal 3 tahun je kot. Zaman sekolah dulu, siap makan tidur belajar 5 tahun skali pun tak ingat semua orang macam ni. Ingat yang rapat-rapat je. Sah dah kena sumpahan kerak pizza 2nd year!

pergi rumah orang duduk elok-elok sikit oi

cenni la gaya sebenar kanak-kanak architecture ke kampus, bukan macam dalam Sindarella tu.

maaf. bukan rindu pelukis-pelukis tersebut. sekadar memaparkan hasil seni agung 20 tahun akan datang.

subhanAllah.

Harap-harap taun depan.

sekian pentomin untuk kali ini.
tunggu ibu bapa sebenarnya ni. .. dah jejak kaki ke tanah kelantan atau belum ni..

7 comments:

Fzah Ruslan said...

uitts !

aku rase, pernah selalu terlihat t-shirt putih kuning tu saat² di SCIPP dahulu... ^^

keriangandunia said...

hahahahahahhahahahahha zehan,zehan... *geleng kepala*








sambil air mata bercucuran. wuuuu wuuuu

Blogwalking said...

::Salam Kenal::
Halo, ini pertama kali aku datang di blog manis ini, Blognya bagus nih, kreatif dan informatif..
Sebagai Salam Perkenalan saya minta IZIN FOLLOW ya, semoga kita menjadi saudara, terima kasih dan HAPPY BLOGGING
::Salam Hangat::o0z::

ila ni said...

fizah:
hahahahah sangat ekonomi. tu gmbr masa 1st year, so logik lagi la baju tu buleh dipakai lagi kohkohkoh


padi:
'sebijik' kn?


blogwalking:
yah yahh selamat bersaudara!

wakarchie said...

walahhh









`~~```~~~``~
terbaek le kalian....

ila ni said...

apakah ini:

`~~```~~~``~ ? hahahhah wak, wak..

MATAHARI said...

haha. lawak pic 2nd last tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...