meriah ke bulan puasa?

tahun ni catat rekod. dah hari ke-5 puasa pun, still tak jejak kaki ke bazaar. malas nak bertarung nyawa meredah bazaar dalam hujan. kalau redah pun, gerenti awal-awal ni tak sempat beli apa-apa pun, gila dahsyat perut manusia di awal ramadhan. semua benda wajib beli, senang nak mark gerai mana best gerai mana tak best. sebenarnya, jadual start beli makanan tahun ni start pukul berapa? apsal pukul 4 pun rata-rata dah apdet status bahan tangkapan di bazar? sila jawab.

jadinya, menu ramadhan setakat ni ialah roti + serunding time sahur, maggi kari letup time berbuka. hah sangat tak ilani. makan megi.

sebenarnya.. bosan ni. aqil & farah pun time ni la nak balik Taiping nya. haih.. makan sorang lagi.

4 comments:

Anea_hayati ♥ said...

CANTIK wooo ju on tuh..

selamat pose mc la ^^

ila ni said...

slamat poso, anea!

Afiq said...

poso tetap meriah!!! afiq x pg bazar jugak ekeke selat berposo kak ila :D

ila ni said...

afiq ttingga huruf m & a.. kekekek slamat poso jgk! kelik rayo wak balik la kek cheese oreo pulok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...