cotswold. edinburgh.

sekarang edinburgh pun dah masuk list. gara-gara samantha brown la semua nih, gi tayang istana lama kat sana, taman-taman kat sana, pehh! kena pulak time dia pergi tu cuaca teramatlah lawa.



cotswold.
dapat jalan-jalan sini tanpa ribena pun sanggup ni.



ada jejaka ni sekarang berada di edinburgh. tiap-tiap kali klik entri baru dia mesti berharap ada sekeping dua gambar view kat sana tapi hampa. ye, jika anda membacanya sekarang, silala post lain kali gambar-gambar di sana kehkehkeh.



edinburgh.
menitik.



ah syoknya kalau dapat sapu daun kering kat sana!

3 comments:

theblabber. said...

hihi..tu lah.
nnt saya upload.

cantikkan castle tu. royal miles tu..gonna miss all this very soon.

ila ni said...

dh nak balik for good ke?dah habis jelajah?

yehey! sila2, silakan upload, tak sabar nak tengok. dalam google asyek shot sama je pun ;)

theblabber. said...

dah upload satu gambar.
harap bergembira..haha

bye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...