sirap

ternampak sirap kat facebook member. cemane ni? memang la kat dapur tu ada sirap tapi kat luar dah lights off. nak kena lalu tangga yang ada glass opening tu? kirim salam. ah sape tah ajar upload-upload sirap ni!

kehkehkeh mesti sakit ati kan, isu sirap pun nak taip dalam blog. sabo jo lah, blog ni bukan blog politik. meh nak tambah sakitkan hati - tadi bulu mata kanan gugur dengan banyaknya lagi! fewitt! sape tengah rindu ni, ha?

sakit tak ati? sakit tak? ha-ha-ha padan muka yang sakit hati membaca. sakit hati yang takleh gi dapatkan sirap ni sape tau.. grrr ^&$#*@!


menggoda.

2 comments:

efa fairuz said...

adoi seksinya sirap tu..

kalau gambar camni, memang bukan tahap menggoda dah.. tahap nangis!

aaa nak sirap jugok!!

ila ni said...

kan? seksi gilos sirap ni..sakit ati molek kalu teringat ko sirap ko ribena ko, tengoh2 male! huh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...