gigih

sekarang baru bos nak faham kan kenapa
saya lewat 5, 10 minit tiap-tiap hari tu, kan? kan?

5 comments:

en_me said...

chantekknyer gambar kabus awan kanns.. ehehe

INOTLOVEHUNTRESS said...

tengok design apartment ni, teringat kat K11..
kalau dari tingkat 7 blok A nak ke tingkat 7 blok A kena berjalan mengharung tingkat 6 dulu..
hehe..

tp, xfaham la ape kaitan gambar ni dgn entri?

ila ni said...

en_me:
sangat lawa tapi tak tercapture indah sebab ketiadaan bakat ;(


inot:
hahahahh betul2, sakit ati dengan sistem tangga K11.
hepp inot, kabus la kabus hishhh

ninazarina said...

erppppp...i guess ila xmo bangun sbb sejuk!hahahahahhaha

ila ni said...

sangat! ikut kan hati, pagi-pagi nak call ofis cakap nak resign dan sambung tido.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...