kuiz untuk peminat komputer

6 comments:

t E d said...

benda yang semakin lembab kerana beliau semakin tua.

ila ni said...

patutkah aku tukar the whole thing atau tukar beberapa organ baru saja?

t E d said...

tak semestinya kene tukar.depends.tua macam mana pun tapi kalo well maintained supposely xde masalah.cube clean kan pape yg tak perlu.

ila ni said...

clean apa agak-agak?
disk cleanup, defrag, scandisk, memang selalu buat jugak. file-file tak pakai dah buang.

cuma, bila nak pakai autocad / CS, pakai beberapa minit, dia jadi berat. ke sebab aku jarang pakai benda tu? biasa on untuk layan movie je. .ehem maklomlah, dah takde submission menggila ;))

MATAHARI said...

kau tukar kepada windows classic theme time buat keja, sure jadi ringan, sbb aku bila guna autocad, aku tukar kepada window classic theme

ila ni said...

owh, ok. will try. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...