gambar favourite

tau. walau self-portrait itu haram di sisi prinsip segelintir manusia (aku la tu) , gambar ni tetap jadi fav hahahah rasakan hikmat gigi kuning!! gambar yang mengingatkan tentang betapa girangnya time dah submit projek dan boleh pulang mandi 'pagi' pada waktu Maghrib. haih..zaman belajar memang best. abaikan kaler baju tu. hepp baju camping fakulti tuuuu!


ini, walau terdapat hikmat dagu lapis dan efek bahu besar, tetap jadi fav sebab ini gambar mengingatkan betapa bahagianya hidup selepas tamat degree pertama. tambah bahagia bila pertama kali berbasikal kepunyaan sendiri di pagi hari menuju ke airport untuk menikmati udara pagi dan matahari. terima kasih peck young. gambar pertama suko dengan realnya. ada 3 pertama.

bahagia tu, selalu ada. antara sedar dengan tak je. dan, antara lama dengan sekejap. harap redha je la dengan entri ni yob.

4 comments:

iday said...

gmbar ngah naik basikal tu cantik,,
senyuman melebarrrrrr,,he3

ila ni said...

heeee banggo sang pengambil gambar.

Anonymous said...

hahaha!! yayy!
kembe dh nih..hins hinss

-py-

['py'<--koya artis]

ila ni said...

buke kembe sokmo ko anggota tu?

-i-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...