gamble

perkara penting dalam sesebuah pekerjaan, apabila berniat untuk menyambung pelajaran lagi ialah :
1. ilmu
2. gaji (yang boleh dibuat saving dihujung bulan)
3. keharmonian jiwa (bos bukan pemaki)

kerja seterusnya belum cari. jadi kalau ada tau mana-mana firm yang dilengkapi 3 ciri di atas ni, nak mintak la jasa baik korang untuk khabar-khabarkan. 
 *tarik nafas panjang gila* _ leganyaaaaa!!!

7 comments:

INOTLOVEHUNTRESS said...

seriously ila nak berenti keje?
dgr kabar dapat transfer ke kelantan...
xjadi ke?

a.f.l.i.r.o.n said...

way to go! rezeki ada di mana-mana

t E d said...

nice!

Hawa CMS said...

ure going back to klate very2 soon i presumed
tahniah ila!
hpe it"ll be the best for ya!

ila ni said...

inot:
"khabar" je la.. entah bila bakal berlaku tu, wallahualam. malas nak menunggu lagi dah

k'ifa:
harap2nyo gitu lah..

ted:
nasihat kao antara penggerak utama terhasilnya surat tu. trimas.

awa:
hurmm... dok jadi lakot bilo gini nih awa, unless dpt cr kijo ngan firm lain kat klate

efa fairuz said...

hmm.. rilek2 la dulu.. kdg2 keje stress2 ni membunuh jiwaraga je..jadi tak siuman.. rilek dulu..have your 'me time'..pamper yourself sampai puashati.. hehehe

ila ni said...

kann

tapi... nak bayar kete cemano..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...