merusuh di pasaraya

pesanan untuk anak lelaki. dari juara redah pasaraya.

ni, kalau korang pergi groceries shopping kat mana-mana pasaraya yang tengah ramai orang kan, kalau boleh, jangan duk jalan tersekat-sekat, berhenti tiba-tiba, orait? tak marah pun ni, tensen je. penat aa nak break mengejut. alah semua orang pun belum hafal location barang-barang tu tapi kalau rasa macam lost tu, apa kata cepat-cepat ke tepi dan bila dah ke tepi, boleh la nak stop lama mana pun. anak perempuan pun sekali jugak lah. faham ni? beres? mekasseyy!



er.. sape ada buat open house raya haji ni? nak pergi. .

6 comments:

an.OO.an said...

aku buat! aku tumbang lembu seekor. sila datang. & aku serius!

Hawa CMS said...

oh kenape blogspot tade button like
saye mahu click button like!

ila ni said...

kak aAn:
pukul brape start MAKAN? kekekke inshaAllah sampai once portfolio dah settle ;)

awa:
sungguh eh serabut nga manusio peseng breti tibo-tibo gitu kehkehkeh

MATAHARI said...

kalau kau datang hari tu. kau akan bertemu matahari

ila ni said...

datang rumah kak aAn ke? fuhh nasib baik tak pergi ;p

MATAHARI said...

hoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...