peel fresh




3 comments:

Hawa CMS said...

obviously mereka tidak bermaksud sama
tp kalo nak translate yg bi tu ke bm, mungkin akan menjadi satu karangan 2muke surat

haha~

ila ni said...

betul tak bermaksud sama ni? hahah awa pun tau kae bagaimana low self-esteem nya saya bila bab-bab english ni hahahha.

sakit hati bila tgk tagline yang sepatutnya deliver maksud sama tak kira BM or BI tapi turned out gini... buat ore kenfius je lah

MATAHARI said...

both maksud sama, tapi antonasi menyebutnya yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...