siri boring : artis legend

kalau nak buat bulat tak jadi, kaler je lah mana-mana bahagian, terus jadi Piet Mondrian.
Piette Ilani's 
(jadi piette konon sebab female)


Piet Mondrian's


hah dah sama dah tu.

4 comments:

INOTLOVEHUNTRESS said...

org dah agak dah..
ni kesinambungan entri siri boring tu kan?
hahah..
yey..
org betul..
ila memang nak hasilkan art..
hah, pe lagi?
pi print kat atas kertas A0 kat Darn Lukis pastu tampal kat bilik...
hehes..

efa fairuz said...

i loike piette ilani's version.. mehehehe

ila ni said...

ha'a kan! nak print ah. (syok sendiri)

ehh tapi bilik tu takleh tampal menampal. tampar menampar boleh, macam di Macau tu *(%#!#%BHFJ


yehhu!! dah boleh jadi artis ah gini ;))

Anonymous said...

piette ilani lebih sensual dr piet mondrian:peace:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...