ketiak dia

tak tau lah macam mana orang boleh sanggup pakai sleeveless shirt di luar rumah. aku, kalau tertidur dengan baju jenis tu pun, mesti rasa tak nyenyak sebab malu-malu kat diri sendiri sebab ketiak tak bercover wahahahah yess berjaya buat ayat jijik! erh.. tapi seriously, kalau depan mata ada roti telur dengan sambal nasi lemak sekali pun, terus tak lalu nak makan bila ada manusia bersleeveless di meja depan; yang tengah makan dengan tangan didepangkan luas-luas. buat aku curious nak tengok lebih teliti kot-kot ada reroma yang tertinggal. haih_ sesungguhnya manusia itu dicipta berbeza-beza, ila..


kalau aku ni lelaki bernaluri sebegini, mesti aku tak lalu nak makan kat rumah sewa sendiri kan? apsal korang suka sangat tak pakai baju hah?! ni yang nak marah orang depan rumah ni.

9 comments:

efa fairuz said...

euww.. boleh tak jangan pakai sleeveless, unless ketiak tak berlemak n cerah tak berkarat? which is like impossible to have since we asian tend to have ketiak karat.. euwww tak lalu makan aa sebut ketiak.. euuuwww

MATAHARI said...

kau curious tgk reroma?apa yang kau nampak? hitamhitam ke putihputih ke kerinting?

ila ni said...

kak efa:
setuju! confident tak bertempat ni susah jgk ;p

matahari:
hahahhahah teka, teka. tapi serius, memang curious nak tengok.

MATAHARI said...

haha.mesti berbulu2 ni.

ila ni said...

make sure kao kat rumah, kalau nak duduk tepi tingkap, sila berbaju ;P

MATAHARI said...

haha. mmg berbaju pun. hahaahahah

t E d said...

ok la dia duk rumah macam tu.ni yang pesen gi shopping kompleks pakai sleeveless bulu ketiak bertabur.peh.super jijik.

terataiflowerz said...

pernah ade cite kan psl bf tgglkan gf sbb bf ternmpk reroma itu di ketiak gf nye....ups! moral of story xyh la pakai mcm tu..mesti mampu lg baju yg berlenggan...urmmm

ila ni said...

ted:
aku penah makan kek lapis ditabur bulu ketiak abang dewan makan. sampai skrg aku jadi detail bila nak makan benda melekit.

teratai:
ye ke? sumpah malu perempuan tu kalau orang tau reason break up kohkohkoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...