public apology the second

alamak ada member cakap, seorang kawan telah terasa dengan gurauan kitorang di website popular abad ini. if, and only if, yang terasa itu come across this blog, seriously ila mintak maaf. nak mintak maaf di sana pun..  sebab tak tau specifically nak mintak maaf kat sape. sebab member tu tak cakap kawan yang mana satu terasa. so, harap anda memaafkan ila. tapi serious ni, anda pasti apa yang dimaksudkan dalam perbualan kami itu berkait dengan anda? eheh ok, ok, sorry.

aku tau aku ni bab bergurau tu memang over sikit ayat tu. sorry ye.

4 comments:

anOOan said...

macam artis daa

ila ni said...

heheh, laman sendiri boleh la nak buat mcam ni kan, kalau di fcebook jadi makin huru hara pulak karang

Anonymous said...

ye ila...ribut taufan plak nnt..huhu tp rsnya dia tuju n tikam kek sy la..yela sy kn jht sket dr ila..gahahah
yang benar -N-

ila ni said...

huuu harap kita berdua dimaafkan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...