gigil

semalaman tidur tak nyenyak kerana saya telah mengalami gangguan jiwa yang sangat tidak menyeronokkan. namun begitu, tak nyenyak pun, Subuh bukanlah di awal waktu. teruk ilani, teruk.


1. result
ingatkan simptom berdebar tunggu result sudah tiada dalam hidup sejak-sejak tua ni. tapi sampai sekarang, tangan macam takde darah mengalir. website pula berani buat lawak. NO RESULT FOUND. kemain lah saya tunggu dari semalam. dah tu, nak kena berdebar dengan lebih lama la nih?


2. lelaki itu
malu melampau. lepas tau yang dia itu sama umur dengan konon-akak ini, terus rasa malu. simptom segan dengan lelaki lingkungan umur yang sama masih ada. malu nya saya rasa. sebab, semua bentuk teguran dan sapaan itu khusus untuk orang bawah umur saya. ramah saya hanyalah untuk perempuan dan budak bawah umur.  kerana itu lah saya jarang blog walking menegur sana-sini.

oh sangat dem. ingatkan dia adik-adik.

6 comments:

Tun Teja said...

he must be good looking then...adik-adik?..ke adik?..hahahha

ila ni said...

oh tun kenapa membawa isu good looking ke muka pengadilan haha. hensem atau tidak, tetap malu. kalau ensem, extra malu. macam tak tau u ni iskk

Lucifer said...

siapa tu adik2?

haha.

ila ni said...

bukan kao. dengan kao aku tak malu hahha

en_me said...

salamm akak itteww.. ehehe

ila ni said...

w'salam pakcik itteww haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...