kesewa.

tengah nak upgrade PTPTN ujrah, verify kut email bagai, tiba-tiba dapat emel yang dah lama ditunggu-tunggu. terus takde mood nak brag pasal hutang-wajib-dibayar tu. hadoi. takpelah, kurang-kurang satu dah pasti, tinggal lagi satu. harap-haraplah yang lagi satu bagi kepastian yang best sikit, takdelah menunggu lama sangat. ayat sedapkan hati ke ni ila? taklah. memang fakta.







AAARHHHH GILA HEART-BROKEN.

4 comments:

MATAHARI said...

calm2.

ila ni said...

percubaan utk calm agak gagal. masih down yg amat.

iday said...

ila,,kena bnyak sabar okay,,biasanya,,kalau smethg bad kena kt kita,,there will smthg good will happen lepas tu,,,chill k,,kot2 lar menang loteri,,hehe,,grau jer,,

:)

ila ni said...

owh iday, thnk u atas reminder. tiba-tiba rasa berdosa sebab tak redha atas keputusan Allah tentukan sebentar tadi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...