mak saya cakap jose mourinho itu hensem

tapi, betul ke dia hensem?
seingat saya yang bukan peminat bola ni rasa, taklah hensem pun. tapi sebab ma beriya cakap yang Mourinho itu hensem, takpelah, saya try cari kehenseman beliau. kata nak patuh pada kata-kata mak..


bila dah google, bolehlah. memang lebih kurang taste saya dah ni.





 choii!!  ni george clooney memang lah hensem.


ok. bersetuju lah dengan kata-kata ma. 
taat setia pada ibu kandung.



ma,ma..
semua benda dia tau.
bola sepak? tenis? badminton? dah hafal sorang-sorang kot semua player.
makanan - cakap je nak makan apa, semua dia boleh buat.
menjahit - nak jahit apa, cakap, semua boleh siapkan.
tapi komputer..isk.. penat nak ngajar.
pernah sekali pagi-pagi buta baru masuk ofis, ma call.
rupanya tanya macam mana nak surf internet, nak cari patchwork punya website.
the rest, bayangkan sendiri tutorial jarak jauh melalui telefon.
paling mencabar, nak fahamkan dia apa itu Desktop.

heh.. lucu, lucu..
sebab tu bila nampak dia komen di blog ni, rasa terencat akal skejap. kagum.
tapi kemungkinan besar jugak kak ati yang membantu. ceh.


bagus jugak widget Link Within ni, boleh jugak imbas kenangan blog kehkehkeh.



kenapa tiba-tiba bercerita pasal ma?
kerana saya baru lepas kenakan ma kehkehkeh
ma akhirnya akur lantas menghabiskan nasi berlauk ikan tersebut.
... selamat perut aku malam ni.

5 comments:

a.f.l.i.r.o.n said...

hoiii memang leeee hensem. tak yah tgk gambar, dengar namo tu pon dah buleh imagine!

ila ni said...

sehensem namo nacho figueras ko? kuikui

Ayie a.k.a Nyei said...

macik taknak ditinggalkan kemajuan teknologi..hahaaa

en_me said...

saperlar x sayang makk..

tp ader kan.. kannns, ekeke

ila ni said...

nyei:
tapi makcik skrg dh give up :D


en_me:
ada sangat. mak-mak muda tak sayang anak pon ramai, bukti; bulan 9 nanti kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...