suami seorang blogger friendly

hari tu tercame across beberapa blog lelaki berstatus suami. lalu aku yang takde kerja ini terfikir; tak best nye kalau suami aku blogger. jeles weh, layan komen perempuan lain penuh mesra semata-mata nak tarik minat orang ke blog dia. wahahah ini kah jenisan cemburu alaf baru? pasni cari suami yang buta IT lah senang. yang email pun dia takde.

sungguh aku takde keje.

8 comments:

MATAHARI said...

peh. cemburu alaf baru tu.heh.

bagus ada blogger jadi suami. :P

ila ni said...

tak bagus, tak bagus. nanti 2-2 sibuk mengadap blog. kurang2 biar aku sorang conquer internet kohkohkoh

MATAHARI said...

ala. tentukan waktu main blog. siang main blog, malam aktiviti malam. baru jaga masa .kehkeh

ila ni said...

aku menutup perbualan sehingga topik ini hahahha

anOOan said...

aku kan tertanye2. aku di kedudukan yg terbalek. adakah aku akan dicemburui? adakah aku membuat 1 perkara yg inconsiderate kerana mereply komen2? hurm...




eh. baru aku perasan. baru2 ni commenter aku adalah lelaki. eh. pelik.

ila ni said...

hish kak aAn neh. bukanlah salah pon reply komen tu tapi ini merujuk kepada komen jenis yang terlampau nampak nak tarik peminat ooooh tidak saya tak sanggup baca.

ザ-sylver-shooter said...

tul tul

ckup cukupla sorng je yng terconggok dpn komp...Nnti kite modalkan dia dia pun modal kan kite..

Enggan..

nk nyembang pun bertwit-twit..ahh sudah..padahal duk seblah2

but personally i m ok je ..mybe she could hv a blog.. tp update sebln 2-3 kali..and orng2 tertentu je yang faham ape yng die tulis..

ngeh ngeh ngeh ..

ila ni said...

ye betul sangat, aku taknak dijadikan modal dalam blog dia. cewahh gaya cakap macam ada crush ngan blogger je.. kohkohkho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...