terlambat jumpa *updated link*

saya berpendapat bahawa link ini amat bagus sekali untuk dibaca, difahami dan diingati. walaupun topiknya dah terlalu banyak di pasaran namun yang ini, ianya cukup padat dengan hadis dan dalil-dalil yang berkait. yang single(ehem!), yang dah berpunya, tapi bukan untuk yang dah berkahwin, sila jadikan ini sebagai panduan. sayang sejati terhadap pasangan anda berada di point no. 6. sekian dahulu.

TANPA PREJUDIS.

oi ila, bekerja lah!

12 comments:

MATAHARI said...

selamat bekerja.

ila ni said...

ye, ye nak pegi nih hahah

Saudagar Pauh said...

meh la jadi follower aku etek

SANDRA AZWAN said...

terima kasih ila....;-)

p/s: bercinta ada batasnya...jangan sampai melampaui batas2 yg ade tu...buruk padahnya! betul tak ila?
;-)

en_me said...

ammvoiii.. ehemm

ila ni said...

jeri:
set mg banyok mencarut, mok aku tokwi follow, bad influence ;D



sandra:
sama2. support sandra all the way!

heh saaaaangat lah banyaknya padah. sama-samalah jaga batas masing2.



en_me:
hahah kalau komen en_me selalu buat rs nk tgelak walau sechoet je!

Fzah Ruslan said...

McLa !

komen tade kaetan dgn entry, tp nk komen jugak. weyh, mana pegi entry "nak tak nak terfikir jugak" mu ? tak dpt baca pon..

ila ni said...

hahah aku delete! malu..huuu.

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

wahh,x caye ada org sudi kongsikan link itu...TQVM...moga perkongsian kecil itu memberi manfaat pd semua yng membacanya....

ila ni said...

heheh link tanpa inform terlebih dulu, ampun! ulasan yang tepat & jitu, haruslah di share, ATA..

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

x mengapa...memang saya x pernah melarang pun pada sape2 yang nak ambil entri dalam blog saya sama ada bg kredit or not...huhu,ilmu itu datang dari ALLAH,bukan hak saya tuk mengaku itu milik saya...

ila ni said...

"like" disusuli gambar ibu jari ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...