apa saya dapat dari berblog




saya dah reti lukis pakai photoshop!
Choppa berambut kuning itu hampir memiliki seorang adik berambut coklat keh keh keh.
walau tak se-smooth Choppa, still, terasa puas dapat satu ilmu baru. 

many thanks to George Makoto yang sangat helpful. 
kronologi permintaan tak tau malu itu ada di sini.  
tak kenal batang hidung tapi terus setuju nak ajar. yeah, kuasa blog. 
tapi ada orang, pakai blog untuk mengapi-apikan keadaan, 
membusy body untuk satu hal yang tak berkait dengan mereka..  
dah dah lah tu. tak cool pun. nampak macam berEQ rendahlah buat macam tu. 




*pembetulan grammar:
haven't mastered yet. 
heheh

12 comments:

George M. said...

*ehem*
cepat, namakan adik beliau yang berambut coklat itu. ;)

en_me said...

fandainyerrr.. ehehe

ila ni said...

nak letak nama Chotti tapi bunyi macam nama dalam cerita Tamil. haha. dah siap nanti baru namakan lah ;)

en_me:
jgn salah faham, kepala kecil itu saja hasil kerja saya hahaha

izawati ahmad said...

letaklah nama dia micheal. micheal jackson. okay aper...

efa fairuz said...

heheh..tahniah ila! :D

ila ni said...

kak izawati:
hehe why michael? akan dipertimbangkan *tapi badannya sampai sekarang tak siap-siap* haha

tq kak efa!

theblabber. said...

always wanted to belajar, but got no time. nnt dah pandai, minta tolong ajar juga, boleh ka?

ila ni said...

no hal, boleh punya. cuma soalnya, bila akan pandai? kehkeh

contengconteng said...

Nak belajar juga!...

ila ni said...

herk. terkesima tengok contengconteng di ruang komen.
adakah CC akan muncul berwarna selepas sesi pembelajaran :D

contengconteng said...

Sebenarnya dah lama nak belajar tapi asyik tangguh2 lagipun laptop saya ni dah teruk dah. Kena cari desktop pulak.

Kalau dah belajar nanti mesti la berwarna! he.

ila ni said...

oo. untuk edisi ketiga mesti ada warna pasni kan? he jom jom, cari desktop, set tarikh, pastu kita pakat berlatih pakai photoshop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...