jenis 1

hahha! penganggur bosan kembali lagi.
konon takleh update blog banyak-banyak kali.

seronok jugak layan video lagu lama-lama. ohhoi bukan zaman P.Ramlee. Lama itu macam lagu-lagu Nothing On You, Jenny Click 5. itu tahap lama yang dimaksudkan. Sambil tunggu video loading, search pulak eye-candy. memang nikmat dunia habislah malam ni. esok tolonglah pakat bangun awal, bersenam! tapi sebelum tu, untuk memastikan tidur nyenyak malam ni, sila layan gambar yang terhidang.

tak nampak lagi tarikan utama dalam 
kesemua gambar di atas?
haih.
nah. kita selesaikan sekarang.


please don't shave!


nyenyaklah tidur saya malam ini. 
tapi kalau ini semua mengakibatkan nightmares kepada kalian, ampun! 
blog perempuan bujang memang macam ni..


7 comments:

Tun Teja said...

prince caspian..ke..meleleh..

ila ni said...

kehkehkeh pandai!
kiri caspian, tengah curt cobain, kanan shia LB. himpunan musim menganggur.

wakarchie said...

klu x silap mate aku pn macam tue jugak....kihkihkih

theblabber. said...

pengannggur? hi 5, please!!

ila ni said...

wak, tolonglahh. tak pasal-pasal dah tak minat 3 orang di atas..


haha ye, ye jom hi5! hidup penganggur!

efa fairuz said...

wahaha.. part prince caspian tu mmg terbukti macho with beard..

ramainye suke guy with beard, ke beard ni dah jadik macam fashion item things-i-should-do-to-melt-girls'heart gittew.. huhu

zac efron, justin timberlake..seme dah sebok simpan beard skrg.. i wonder why :p

ila ni said...

yg berkulit cerah je kot sesuai kak efa kuikui kejam ayat. kalau nigerians, tak payah lah simpan kumis2 ni bagai, nampak ...er.. abaikan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...