keh keh keh

bajet cute ke apa?
padan muka.
kerja 15 minit.
ok lah, tak reti dah.
tunggu lepas kelas dengan George baru boleh buat header cun.
harapkan Anish tak nak tolong ;(  *kidding!
terbukti sedang bosan.

11 comments:

Anif® said...

Nampaknya ada perubahan pada header! Kreatif :)

MATAHARI said...

peh. dah tukar header.

~~PurPle LiLyth~~ said...

fuiyyoooo~~leh blaja gan ila la pasnih cmne nk wat header...eheheh~

ila ni said...

pak anif:
kikiki nak ubah sebab dah bosan, tapi macam ni je retinya.

matahari:
ye. tahniah untuk aku yang pemalas.

leen:
oloh laa stakat gini ni, tokleh ajar ore lagi ni leen. malu ambo.

SANDRA AZWAN said...

comelnya blog header..so simple. I wish ade 'kanak2' sedang duduk dibawah pokok itu....hehe

George M. said...

i noticed sumthing new here. ;p
woot woot! congratulations.
hey, hey, and ada orang hyperlink nampak? lol.so, u used brushes and a strike on the text there eh?
LOL, okay okay, pardon my konon-know-it-all genetics.
if u want me to teach, pastikan what exactly u want to learn. okeh? ;)

en_me said...

rajinnyer tukar header.. ehehe

ila ni said...

sandra!! haha tekejut sebab masa buat header tu pun saya terfikir nak letak jugak kanak2 bwh pokok, tapi tak reti... ;(


george:
hahah using brush to draw pokok? ohh sangat artsy lah ilani kalau begitu :P pakai google je pokok & birds tu. tulisan tu, yes, pakai stroke.

huuu nak belajar lukis pakai photoshop!


en_me:
rajin setelah bertahun tak tukar ;)

Anea_hayati ♥ said...

Ila: order header sekeping..hee

George M. said...

like i said, try mastering pen tool dulu oke?
haaa, for a simple first task, try trace balik pokok header blog you tu guna pen tool. oke x? :)

ila ni said...

bereff. ila copy paste hok ni je lah ;D

orait bos!
akan berlatih trace bentuk2 secepat mungkin, masa makin suntuk ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...