L E G A

dah submit!
client suka. saya suka.
lepas ni tinggal nak rekemen blog ER je lah, bagi dia nampak sikit jenis-jenis hiasan dalaman yang berkait dengan design rumah tersebut. dan terima kasih banyak-banyak pada kak aAn, wak, angah & wani sebab banyak bagi pertolongan dan tunjuk ajar.  dan engineer letrik paling gigih, jeri. terima kasih ye korang. dengan itu, terimalah ayat biasa;- hanya Allah mampu membalasnya. (kohkohkoh tanda-tanda tak mampu nak belanja) wahh lega akhirnya rumah rekaan pertama feuu~ gerenti kontraktor menyumpah tengok drawing saya.


sekarang happy juga sebab baru lepas dinner dengan leen.
ceh konon nak ber-cimcum di FoodVillage tapi hampeh semua cawangan tutup. Last-last ikut adik lelakis beliau ke KB Mall. oraitlah, dah berabad tak keluar dari kepompong, sekali-sekala tengok night life ore klate pulok. saya baru tau Balai Islam agak indah di malam hari =.=!


balik, terus online dan jenguk blog favourite The Sweetest Occasion. ada video pasal Valentine. biasalah, mat saleh wajiblah celebrate. tapi.. tapi... apsal mata rasa pijar-pijar bila tengok video ni? euww.




Clark+Walker Studio Valentine's Film from Clark+Walker Studio on Vimeo.




HAWA FATIHAH AWAK WAJIB TONTON! 
tak kira, internet slow ke, tunggu jugak.
mana aci saya pedih mata sorang-sorang..

5 comments:

en_me said...

salam maulidurasul cik ila tewww.. uhuhu

Hawa CMS said...

hahahh!
xleh nak tgok sbb error time loading
da try bnyk kali da xberhasil jugak
pphheeww~
jimat air mata!

ila ni said...

salam maulidur rasul jugak utk en_me itiuu :D

ah awa, balik-balik malaysia je lah kalau dikelilingi ngan internet cap itik tu kohkohkoh

ザ-sylver- S said...

yeayyy dapat cokelat atas meja, :)
ngeh-ngeh..jgn jeles



oh, lupe lak nak kasi tau,kat sini valentineday, laki yang dpt coklat , teddy bear, cake, dsb .. sweet kan??

tapi, nnti time white-day(14/3) , orng laki plak yang kene balas balik..(--!)

ila ni said...

ooo white day tu reply valentine's la rupanyaa... haha baru tau ni. kesian.

ahh tak jeles. sini pun ada coklat atas meja jugak, tapi versi rampasan dari anak2 buah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...