nak efek cahaya segar

2,3 hari ni kembali berminat nak edit gambar sebab photoshop dah install properly sejak diserang puluhan virus minggu lepas. tapi bukan edit beriya, sekadar brighten cara pro (konon) dan muluskan kulit ikut cara akukopi. tapi sebab kamera pun zaman jahiliyah lagi, noise itu memang tak dapat dielakkan lah. oi noise ke apa pepandai je pakai pekataan..


 manusia terkecik dalam family setakat ini


lepas ni nak cari tutorial nak edit gambar kasi lighting macam gambar-gambar emily lah pulak. agak-agak boleh ke. yakin boleh! dengan syarat, bukan muka kao lah ila kat gambar tu.

4 comments:

efa fairuz said...

bakpo? kalu gambar sendiri tokleh edit wi sapa comei ko? :p

ila ni said...

kehkehkeh kalu gmbr sdiri, pah ke ceroh tok jjadi comey gmbar tu

ariffredzuan said...

siapakah yg terbesar pulak?
kui kui kui

ila ni said...

Kaaauuu ........grrr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...