sakit sebelah telinga

i wonder how orang yang bercinta boleh survive sembang kut fon lama-lama? korang tak sakit cuping telinga ke?

catat rekod sejam 11 minit. semoga birthday boy itu bertemu jodoh dengan gadis dalam inbox cepat-cepat bahahahah umur dah tahap ancient tu oi.

6 comments:

MATAHARI said...

kau ke?

ila ni said...

ha? aku ke apa?

en_me said...

ancient kanns.. ehehe

~~PurPle LiLyth~~ said...

sapekah besday boy?halim ke?

luna said...

ila. aku hari tu catat rekod. sejam 40 minit. mengadu nasib & still rasa x puas. dem! aku suda jadi kaki gayut


MATAHARI!
kau tak angkat tepon! aku rasa nak cincang kau

ila ni said...

en_me:
ancient sampai boleh dipamer kt muzium dah tu ;)

leen:
ha'ah. wahh leen hebat!


kak aAn:
hahaha kak aAn gilak! tak luruh ke telinga lepas tu?

ye sila marah matahari! (tiba-tiba menyokong)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...