Ya Allah Ya Rabbi

"we haven't received your supplementary form and portfolio"
betapa lah nak sambung belajar secepat mungkin. nak selesaikan cepat-cepat. nak balas jasa mak ayah adik-beradik cepat-cepat. betapa aku menunggu email u sejak disember lepas. betapa aku tanya orang berkenaan sana-sini. tipu lah kalau tangan tak gigil bila baca emel macam ni..


look at the bright side ila.
maybe ini peluang untuk tambah experience dan ilmu pekerjaan ke arah yang lebih mantap?

..
..
jangan semangat untuk sambung belajar hilang dengan pergerakan masa dah la.
..
..




nota:
kawan-kawan yang mendoakan selama ini, terima kasih banyak-banyak. mungkin Allah dah dengar doa kita semua cuma lambat sket kot untuk ditunaikan. maklomlah, kawan awak sorang ni, solat pun lambat-lambat..

10 comments:

MATAHARI said...

survival!


amin!

wakarchie said...

jgn dipadam angan2 ko tue...insyAllah ade jalan

vida muchacha said...

what???so the supplementary form and portfolio tu hilang kat mana??

ila ni said...

entoh. tunggu explanation email dari agent.

faiz said...

tu sume ujian dari Allah...bende yg kita nak buat tu selalunya mesti akan diuji dulu..

Hawa CMS said...

surely Allah have other good plans for u
be strong!

ila ni said...

everyone:
harap-harap begitu lah ;)
inshaAllah takkan padam cita-cita tu.

ninazarina said...

ila ada apply part 2 kat upm ke? x tau pun?

ninazarina said...

owh..abroad yea.. apply mane ila?

ila ni said...

huu tak layak kot upm yg hebat itu.
ila nak apply mana2 yg skaligus dgn master dan yg requirement senang ;)
hr tu try new zealand sbb yg lain semua dah tutup.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...