terperangkap lagi

Delicious tak halal kan?
ah kenapa mesti Delicious..

macam sesi bukak puasa tahun lepas kat Dorsett. 
tak pegi kang, nak kena report kat boss.
pegi kang, makan kurma je.
(tapi amek jugak roti miahaha!)

dah tu esok nak order apa je? 
kopi? bukan kesukaan.
bencinya keadaan macam ni.
macam mana nak avoid dari memesan makanan, tanpa menjanggalkan orang lain?? grrr.. (kenapakah asal geram je kena taip 'grr'?) tak pergi kang, suram pulak majlis orang bahahahha watak penting nih!



2 comments:

About Pencinta Clarks said...

tu lahhh ore cakap doh, nak makan tu pilih tmpt.

ila ni said...

ho lah mugo kali ni ore lain jong pilih. stok2 kalu bos company cino blanjo la situasinyo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...