bukan manja. tapi bila dewasa, kita akan lebih appreciate masa terluang dengan mak ayah

ada orang faham tak. pergi kerja pagi-pagi dengan perasaan rindu kat mak ayah yang melampau-lampau. kat ahli family lain. lalu situ, terbayang duk beli breakfast dengan ma & ayah. lalu sini teringat time sesat nak pergi Pusat Sains Negara dengan family kakak. aku rasa selagi aku tak kerja di kelantan, selagi tu aku akan mencari alasan untuk switch kerja sana-sini..

2 comments:

efa fairuz said...

saya fahammmm T___T

huhuhu..nk blk keje kelantan jugakk

ila ni said...

homesick gila dh ni kak ef... cemano nk keje ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...