kejadian weekend

last week:

kerja. 

12 malam terus ke studio Naina tapi tak membantu 
apa-apa pun selain tolong bertanya "ain dah lapar ke?" 
(tu ada saki-baki kak nina ke duk tido kat blakang tu?)


this week:
 zaty datang for a goodbye chat.
lepak dalam pantri macam lepak dalam store time ponteng prep.
sedihnya..

dan secubit perbualan dengan abang sulung yang laser.
"ila, tolong gi beli rojak kat bawah"
"uish tak nak ah. sayang lemak"
"ah bukan boleh goreng pun."

ee. aku benci lemak goreng - lembik. geli. jijis.
yeh berjaya mencampur adukkan semua benda!
kamon..kamon. esok sehari je lagi cuti ni

5 comments:

en_me said...

sonoknyerr cuti kanns.. ehehe

ila ni said...

wahhh en_me! lama tak bertegur sapa. selamat bercuti jgk.

Hawa CMS said...

aik nape good bye chat?
zaty nak g mana?

en_me said...

lamerla sangat kanns.. ahaks

ila ni said...

awa:
zaty pindah ke penang, kontrak dio kt sana pulok. dio buat double-track pnye projek.

en_me:
agakla lamanya. selama ni tak sempat jenguk blog2 orang lain, skali gi jenguk blog en_me, dah jadi blog pekak fulekkss :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...