touched

balik kerja lewat malam, selongkar peti yang tak berapa ada isi tu dan 
ternampak benda atas ni beserta nota bajet kiut hihi. 
cadbury mint ye harap maklom, cadbury mint! 
gilak ah. wani memang hebat. tengs wani.


"ilani, makan tau coklat tu. wani kirim kat member yang pergi Langkawi hari tu."
"aaaa sukanya!! thank you wani! favourite ila ni coklat ni"
"tau. tu yang wani kirim tu"

dah lah bagi coklat, siap tolong kemaskan rumah pulak tu. siap tolong basuh & jemur baju.
 perhh wani ni maybe ada sedara jauh-jauh Snow White kot. 
dan aku, Seven Dwarfs? ciss.
btw, kitorang dah tak duduk serumah dah :(
tu yang rasa macam seven dwarfs je, 
balik kerja, tengok bilik dah kemas, ada makanan pulak dalam peti tu kan.


aaa suka!!
 ini ropanya perasaan bila ada orang ingat apa kesukaan kita, apa perasaan kita. 
maaf lah, ambo naif. tok ajeng gewe kohkohoh

4 comments:

serenity said...

ehe~tiba2 teringat pernah dapat ceklat dari ilani jugak

Tun Teja said...

roamntiknye..haha

ila ni said...

eeeeeeehhh? ye eh? bila aa? tak ingat. hahah

takpo la tun, beromantika d'amour skali skalo :D

efa fairuz said...

hohoho.. nak sikit! nk harap ambo g lekawi, lambat agi..padahal dekat ceh jah lekawi nge perleh ni.. huiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...