petanda tengah rindu. kot.

penat gila gelak. harap-harap cik moh rumoh sebeloh tidur tok sedar gapo kehkeh.

tadi bosan lalu bukak album lama kat facebook. bab paling geli paru-paru bila baca komen-komen mengarut budak-budak studio dulu. haha ada jenis cakap berkias pastu direct ke benda lain, sambung perkataan yang tak berkait dengan topik lah, dan yang paling benci, stok gelak dan taip bilangan gelak. duk bertanding sape gelak paling banyak. kalau tak silap time tu ada fakta pasal sape gelak paling banyak, kalori dia lah paling banyak terbakar. maka, bila diubahsuai mengikut keadaan which is sekadar menaip gelakan itu, maka kita gandakan ia. contoh : "ha547289395729x" benci ngguh.


 ayat permulaan menunjukkan betapa hasan terharu menerima sebuah album berisi gambar-gambar di zaman FRSB.



dalam percubaan mengenenkan hasan dengan seseorang yang cuba dirahsiakan namanya, tiba-tiba muncul afiq yang terlalu telus.


at the end of the day, tiba-tiba angah menyampuk sambil membuka pekung di dada. angah mongok! bahaha!
dan ini, jenis tak nak kalah dalam bab gelak di alam maya:




haih la.. dia mai dah dia mai doh...
ok lah. tido lah. baik jangan dilayan sangat perasaan ni, kang perasan budak-budak studio. esok jumaat, banyak aktiviti perpeluhan sedang menanti esok pagi. ciao~ salam jumaat.

5 comments:

Anonymous said...

All can be

en_me said...

khamis malam jumaat nih.. ghau ghau.. ihiks

ila ni said...

haha ok, baca 2,3 kali baru paham. bajet2 naif gitu

Anea_hayati ♥ said...

Berusaha utk faham tapi tak paham jgk, in the end, buat2 mcm bleh faham suasana 'happy dan lawak' mase tu. ha765231788249 (no ikut suke :P)

ila ni said...

haha anea~ takpo la x paham pong, internal joke tu gak. sila la guna pakai jika mau ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...