perut kita sama akhirnya

Form 5 ialah 8 tahun yang lepas. Dalam 8 tahun, ada yang dah dapat degree, ada yang dah ada masters, ada yang dah jadi doktor, ada yang sedang sambung belajar untuk jadi profesional akauntan.

Dalam 8 tahun ni jugak, ada yang masih single, ada yang tengah berbunga-bunga riang, ada yang dah kahwin dan mengandung. Dan yess, yang terlebih advance itu ialah juliana?!  hapokahh. tak ikut tekaan rantai emas langsung. hoho sape pernah main pusing-pusing rantai emas kat sekolah dulu weh? ajaran yang mana tah..

8 tahun. terasa tua. ah jue la ni, mengandung untuk orang tua-tua je tau? tak pasal-pasal kita dah masuk geng orang tua kehkehkeh. semoga semuanya selamat. ah rindunya angan-angan zaman sekolah..

3 comments:

~~PurPle LiLyth~~ said...

ikut rantai emas tu dulu....mcyus yang dulu....umur 18 kawen~~ngee~

Hawa CMS said...

hahahhah!
sumpah la ila
golek2 awa gelak
mana ade sama wei!

ila ni said...

leen:
yo ko? hahah semangat nyo yus, 18!! haahha leen, nati ila g umoh leen, ila kelik ni.

awa:
samo wehh kalu tengok molek :D
eh? ko awa nk oyak perut ila lagi besar?? ciss. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...