tanda-tanda penuaan

wah! hari ni sampai ofis before 8, takde orang lalu keluar menikmati udara pagi dari atas bangunan. rasa macam drama korea kejap kehkeh. btw, office baru ni letaknya di penthouse, ada workstation yang cool, pantry yang mewah dengan makanan. er takdela mewah sangat kot, cuma jakun je menyebabkan saya rasa ianya mewah. ye ah, ofis-ofis sebelum ni ada tempat air mineral dengan heater jah.

3 hari try naik lrt, boleh tahan. jumpa ramai orang, boleh tengok keindahan 'alam' hoho. tapi hari ni try drive pulak. pun lagi ok sebab jalan raya smooth. sebenarnya bos langsung tak kesah kao nak masuk pukul berapa dan nak terus balik after 5. tapi takbleh, itu bukan stailll~ kehkeh. jadinya, sekarang bangun awal gila dan tidur pun awal. tak rasa macam orang tua ke pukul 11 dah tidur? demit, itu memang tanda-tanda penuaan yang serius!

5 comments:

en_me said...

me tido kul 9 jakk.. ahaks

Tun Teja said...

NAK PENHOUSE JUGAK!!!

Fzah Ruslan said...

McLa !!!

sesungguhnye aku byk miss d story of your life skrg...

sampai hati mu x story mory...

Tsk ! Tssk !!

Hawa CMS said...

penthouse?
wooott3~
juga mahu!

ila ni said...

en_me:
awal bebenau. ke tu hari kamis je?

tun:
hawhawhaw doakanla ila boleh bertahan di sini

fzah:
let's catch up later ongkes!

awa:
awa nati kijo blh trus beli penthouse kott...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...