11 days of shred

Ini serius. Gayanya balik kampung kali ni kena angkut sekali dumb bell. Hish konon nak workout bersama Jillian Michael tiap-tiap malam after terawih tapi sepanjang Ramadhan ni, baru 3 malam buat dem ila dem. Dah tu biasa masuk kebab je sepanjang bulan tapi kali ni nasi ayam dara tak dara semua masuk. (dah makan baru nak menyesal. tu pun after seminggu makan??) 

How's ur Ramadhan? Ada lubang-lubang ke. Sampai saat ni, takde sebijik pun persiapan raya. Sebut pasal persiapan ni yang nak sebak ni. Dah dah. Oh ye, sekarang server down, jadi we have time to do some research dan nah rumah idaman kolbu korang. Sama-sama! :)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...