catalyst


mulai sekarang, saya sudah berminat untuk menonton rancangan memasak. 
serius minat. semua perempuan bujang pun dah berminat sama seperti saya. kot. 
tapi saya tak pernah hafal pun resipi tu semua. 
minat menonton saja, menonton. boleh? 


bukan meleleh tengok masakan dia.






6 comments:

Tun Teja said...

ah kamu ni,macam tidak tau terliur tengok ape(atau siapa)

~~PurPle LiLyth~~ said...

ehhhh!!same laaaaaa mclaaa!~

Fzah Ruslan said...

Oits ! Ini suke tgk kes chef die kiutt kannn...?

Accent die je aku rase klaka sket. Sape dah name die ?

INOTLOVEHUNTRESS said...

sebab dia sangat suka buat aksi2 cute kan?
dahlah lincah giler kot..
mula2 masa orang tengok dia ni macam poyo je, tapi lama2 eh mmg gaya dia macam tu la...
comel..

ila ni said...

tun:
eh kamu memang, saya hanya terliur pada air minuman buatan beliau lah :D


leen:
tengok ko?! HENSEMMMMMMMMM bling bling mato tgk tv


fzah:
hahah well~ takkan sebab periuk dia semua baru kot?

accent dia aku suko! tp melayu dio kiro ok la staro tu kot


inot:
memang! mula-mula tgk pun macam menyampah jgk, nampak macam bajet ensem, tapi lama-lama, takpe ah, org ensem boleh buat apa saja! :P

Ayie a.k.a Nyei said...

takpe2 boleh je tengok saje heheh

ni reply utk blog sy: struggle gak tuh nak bagi nampak ceria haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...