LRT could be dangerous kan?

Tau kan, antara benda paling saya tak nak berlaku ialah tergesel siku lelaki di tempat yang tak sepatutnya? Secara tepatnya - dada.  Demit. Cover yang lain, yang lain pulak kena. Of all perut dalam LRT tersebut, tak boleh ke perut orang lain yang terkena siku dia? Why? Why perut aku jugak yang kena? WHY?!!  . .  . sebab perut kao juih dia lebih dari orang lain, ila. Nasib laki tu tak buat muka terkejut. 


Sekadar ingatan bersama, jagalah perilaku siku anda dan berhati-hati dengan lebihan dari badan anda. Ada orang nak balas dendam!

6 comments:

Miss Azra said...

ila, here i come again!! ngeh3..hehe
nway, mmg naik LRT camtu..lagi bes naik komuter, duk senyap2 kat coach pompuan smua tu..aman dunia skejap..
hehe ;)

Tun Teja said...

hahhaha...buat lawak di ptg harini..

Anif® said...

Kena pakai baju besi la cam ni! Hehe..

ila ni said...

jetul:
yey!! welcome back! hoho tu lah. tapi komuter lembs, kalu blh ila mmg avoid naik komuter hhoho angkuh nyo bunyi!

tun:
oo lawok deih, tun takpo la takdok perut haha!

pak anif:
yeh, sila takutkan siku saya pulak, pengguna lrt di luar sana! :)

en_me said...

terasa ingin kuraba, apakan daya tangan tak sampai.. ahaha..

ila ni said...

astaghfirullah en_me... astaghfirullah... pendek ke tangan yang tak sampai tu en_me ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...