facebook tempat emosi bertukar ganti

facebook sekarang,


boleh buat kita insaf dan mensyukuri nikmat. tengok muka telus kanak-kanak baju kuning dan senyum yang terlahir dari mata kanak-kanak baju biru - cukup buat mata bergenang sikit. sikit jah neh.
bergenang sikit je sebab ternampak pulak gambar ni:


KIUT GILOO!!


btw, mengenai previous post, those yang rasa aku terlalu tajam dan tak jaga hati, aku dengan ini nak mohon maaf banyak-banyak. takde niat nak menjarakkan hubungan kita cuma aku dah tak terfikirkan cara lain untuk menegur kawan-kawan sendiri. kita? masih on macam biasa okeh! jom lepak.




2 comments:

Anishaway said...

online ? off to bed lagi best yah ?! hehe

ila ni said...

perhhh 3 suku pagi! tdo lah anis! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...