bonsai

Dwarf Pomegranate


Rasanya kan, saya kan.. macam dah minat pulak dengan pokok bonsai. Macam ada aura mystical, fantasy gitu. Kalau ada bonsai nanti, nak hias pokok tu dengan buai dan pacak satu figura diri sendiri lah bawah pokok tu. Terapi diri. Tapi dengar-dengar kabarnya, susah jugak nak jaga benda alah ni. Ye ke.. Ah, janji boleh dibuat berangan kohkohkohk.



Tapi, bonsai-bonsai ni mahal ke tak?
Terus down.


3 comments:

Anif® said...

Kalau nak mudah, beli yang plastik! Nampak real & mudah untuk diuruskan :D

Tun Teja said...

bonsai berantu..hahahhaha

ila ni said...

pak anif:
itu lah, dulu kan ada season mak-mak buat bonsai dari manik bagai :P tapi rasa macam nk something yg real yang tak perangkap debu hoho

tun:
jolo eh berhantu?? er..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...