dah tua kot

Hari tu ada terdetik sesuatu. Nak aktifkan balik blog architecture yang dah kusam hari tu. Nak buat betul-betul sampai boleh letak dalam resume cewah! Tapi biasa lah, bila nak start tu, wallahualam. Lepas dapat segala tools yang boleh memudahkan proses je la kot. Kalaulah aku pun termasuk dalam golongan orang yang dapat bonus..

Sebenarnya, macam dah lost interest sama ini blog sebab, seriously, takde masa nak taip elok-elok. Dah tak seminat dulu. Dulu bolehla, zaman belajar ngadap PC 24 jam, time menganggur pun sama. Tapi sekarang, nak hadap blog pun macam dah segan-segan ceee..

Dah la, pukul 5 dah. Nak balik. Nikmatilah taman di bawah ini.


fuu~


rasa macam nak keceh-keceh ma ayah biar renovate rumah jadi gini
napok sangat jenih jjiwo.


3 comments:

Anea_hayati ♥ said...

Comey gilooooo...!!

INOTLOVEHUNTRESS said...

masa belajar dulu, internet free.. 24 jam mengadap internet.. padahal boleh je tidur tengah malam tu tapi nak jugak mengadap internet... nak kata letih, memang letih tapi, internet juga yg diutamakan... pelik sungguh makhluk2 bidang senibina ni... huhu...
sekarang, letih2 je, bantal dgn tilam la yang diutamakan.. nanti tak ada tenaga nak kerja esoknya... kalau orang la... ila tak tau la kan camna...

ila ni said...

anea:
comey tahap boleh terangau-angau deih? :P

inot:
ye dah tu, sama lah kita. skrg tidur adalah keutamaan. psiko tak psiko malam sabtu boleh pulak tidur lambat kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...