Kerja mana yang takkan ada orang marah?

Biasanya, kalau orang muda bekerja dengan orang lebih tua, mesti yang tua akan buat hal. Ego. Nak jugak tunjukkan kekuasaan walau dia sama taraf dengan staff yang lebih muda. Nak nak kalau yang tua ialah lelaki dan yang muda ialah perempuan. Banyak kali dah, banyak kali dah..

3 comments:

Tun Teja said...

kerja surirumah namun mungkin suami marah bile isteri asik berkain sarung dan tshirt bak izzah si ombak rindu.mungkin juga mak mertua marah sebab membasuh pinggan tidak selicin iklan axion..hahahahha...jadi bos pon masih ada orang marah cuma rasa marah itu tidak diluahkan sebab yang marah tu ila..hahahha

INOTLOVEHUNTRESS said...

nak like tapi takde button like...
so kena bagitau secara bertulis la...
inotlovehuntress like this..

ila ni said...

tun bongok! hahaha izzah tu meme boring, walau bekemban, tetap mengantuk tgk dio haihh..

terima kasih inotlovehuntress!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...